St Louis Senegal. N15 51.850 W16 30.710

Blijf op de hoogte en volg Jacco Geert

30 Oktober 2012 | Senegal, Dakar

Vanuit Nouakchott zijn we door oneindige vlakten gereden en maar drinken drinken drinken. Aangekomen in een beetje vervallen resort waar hooguit eens per maand nog enkele toeristen komen  Sinds Frankrijk in 2008 een negatief reisadvies heeft afgegeven is het toerisme met 95% gedaald. Daar had de organisatie weer voor lekker eten gezorgd !!!! Tomaat mozerella. Beenham met gebakken aardappeltjes en chocolade mouse als desert in de desert.
Andere dag vertrokken richting Senegal.
Door de wetlands van Mauritanie eindelijk aangekomen bij de grens onderweg heel veel dieren gezien oa zwarte ooievaars leguanen wrattenzwijnen pelikanen flamingo's apen en heel veel mooie vogels.
Bij de grensovergang lagen twee rijnaken in de rivier uit Nederland ?????
In Senegal verder door dorpjes (wat een zooi maken de mensen ervan) kinderen die de auto willen aanraken en vragen bonbon of le cadeau.
Vandaag zitten we op een camping ,vlakbij St Louis  , gerunt door 2 Zwitsers met het uitzicht op de delta van de grote rivier.Taxi terug uit de stad maar licht nee dat doet het niet ,dan maar op vertrouwen  Andere taxi iedereen in slaap gevallen ja  ja ook de chaffeur !!!!  Gelukkig niets gebeurd. Nu lekker dagje rusten .
Foto's volgen !!!!  Groetjes

• 30 Oktober 2012 - 19:42

Elly En Henk:

Lieve mannen, met spanning kijken we steeds uit naar jullie verhalen en belevenis.
    Het is inderdaad net een jongensboek. Fantastische foto's ook. Geniet nog.

• 30 Oktober 2012 - 22:24

Marie-José Schreurs:

Leuke foto Geert !!!

• 01 November 2012 - 22:07

Theo Copper:

Hey mannen, Ik volg jullie reis met rode konen!!! Wat een avontuur!! Uitkijken voor overstekende kamelen, want die geven niet mee als die op de motorkap komen. Bovendien stinken ze behoorlijk uit hun straat!! Ik ben reuze benieuwd naar alle verhalen! Geniet erv an zolang het nog kan!!!
    Grtz. Theo

• 02 November 2012 - 18:13

Wim En Mariette Van Wezel:

Hello Geert en Jacco,

Prachtige foto,s en mooie avonturen. Nog veel succes bij de laatste loodjes.
    Groeten, wim en mariette